Folytatódik a BL-szezon, négy meccset játszanak ezen a héten

A héten megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős szakasza, amelyben kedden és szerdán egyaránt két mérkőzést rendeznek.

A kupa sorsa Isztambulban dől majd el a júniusi döntőben | Fotó: uefa.comAz első párosítás két, meglehetősen rossz formában lévő csapat meccsét hozza: bár az AC Milan a hétvégén nyert az olasz bajnokságban, előtte négy meccsen kapott ki egymás után. A Tottenham Hotspur a múlt héten legyőzte a Premier League-címvédő Manchester Cityt, de a hétvégén kapott egy 4–1-es zakót a Leicester Citytől.

A Paris Saint-Germain legnagyobb sztárjait nélkülözve elveszítette a hétvégi bajnokit (1–3 a Monaco ellen), amiért a szurkolói hátat fordítottak a csapatnak. Mbappé és Messi játéka a Bayern München ellen is kérdéses, így a 2020-as döntő „újrajátszásának” a német szuperbajnok az esélyese.

A csoportkör két meglepetéscsapata, a Club Brugge és a Benfica egymás ellen játszik, míg Dortmundban az eddig otthont csalódást keltő teljesítményt nyújtó Chelsea lép pályára.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzések, kedd:
AC Milan (olasz)–Tottenham Hotspur (angol) (22.00)
Paris Saint-Germain (francia)–Bayern München (német) (22.00)
Szerda: Club Brugge (belga)–Benfica (portugál) (22.00)
Borussia Dortmund (német)–Chelsea (angol) (22.00)
A visszavágókat március 7-én és 8-án játsszák.

A nyolcaddöntő másik négy meccsét a jövő héten rendezik meg. A finálénak június 10-én az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadion ad otthont.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?