banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Elköszönt a válogatottól a francia labdarúgás egyik legjobbja

Tíz év kihívás, siker és feledhetetlen pillanat után elérkezett az idő, hogy teret engedjek az új generációnak – fogalmazott közösségi oldalán Antoine Griezmann, bejelentve, hogy visszavonul Franciaország labdarúgó-válogatottjából.

A 2018-ban világbajnok csatár megtiszteltetésnek tartja, hogy a nemzeti együttes mezét viselhette. „2014 márciusától 2024 szeptemberéig lehetőségem volt elképesztő pillanatokat megélnek kivételes csapattársaim mellett. Osztoztunk sikereken, amelyek örökké belevésődtek az emlékezetünkbe” – mondta az Atletico Madrid futballistája.

Fotó: Grizemann X-oldala

A 33 éves Griezmann 137 alkalommal lépett pályára a válogatottban és 44 gólt szerzett. Kulcsembernek számított Didier Deschamps szövetségi kapitány keretében, a franciák mestere a BBC alapján azt mondta, hogy megbeszélték a visszavonulását, kapcsolatuk mindig is a bizalomra és az őszinteségre épült. „Gyakran mondták, hogy ő volt a kedvencem. Valóban nagyon erős a kapcsolatunk és ez nem fog megváltozni. Köszönök mindent Grizou” – üzente Deschamps.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?