banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Bejelentette visszavonulását a válogatott volt kapusa

„Harminc éve kezdtem és ma megállok. Köszönök mindent” – jelentette be visszavonulását Ciprian Tătărușanu.

A román labdarúgó-válogatott volt kapusa Instagram-oldalán búcsúzott szerda délután. Mint írta: a futball a világ legszebb sportja, áldásnak és megtiszteltetésnek tartja, hogy játszhatott. „Az első naptól kezdve mindent beleadtam, mindig az első helyre tettem és ennek megfelelően jutalmazott. Köszönöm a szép pillanatokat, de különösen a nehezeket, mert azok tettek azzá az emberré, ami ma vagyok” – fogalmazott a 38 éves hálóőr.

Fotó: frf.ro/archív felvétel

Köszönetet mondott ugyanakkor a szurkolóknak, az edzőknek, a csapattársaknak, az ellenfeleknek, a klubvezetőknek, a játékvezetőknek és az újságíróknak. „Igyekeztem mindenkivel tisztelettel bánni és remélem, hogy sikerült, Azoknak, akik ezután jönnek, sok sikert kívánok. Harminc éve kezdtem és ma megállok. Köszönök mindent” – írta Tătărușanu.

A hetvennégyszeres válogatott kapus csapatkapitánya is volt a nemzeti együttesnek. Legutóbb a szaúdi bajnokságban szerepelt, de csapata, az Abha a szezon végén kiesett az élvonalból. Szerepelt viszont korábban a Besztercei Gloria, az FCSB, a Fiorentina, a Nantes, a Lyon és az AC Milan együtteseiben is.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?