FRISSÍTVE - Elbúcsúzott Nana Boatengtől a Kolozsvári CFR

Fotó: Kolozsvári CFRFRISSÍTVE: Előreláthatóan nem számíthat a tavalyi szezon legjobb védekező középpályására a labdarúgó SuperLiga július 15-én kezdődő 2023/2024-es idényében a Kolozsvári CFR, ugyanis az egyesület volt, Dél-Koreában munkába állott edzője, Dan Petrescu magához csalogatta a romániai mezőnyből kiemelkedő Nana Boatenget. FRISSÍTÉS: A vasutas gárda szerdán elbúcsúzott a játékostól.

„Here we go”- felirattal posztolt csütörtök este sokatmondó képet ügyfeléről, Atta Aneke, Nana Boateng ügynöke. A fotón a Kolozsvári CFR védekező középpályása látható, valószínűleg egy repülőtéren. A használt emotikonok (repülő és egy aláíró kéz) arra engednek következtetni, hogy Boateng útban van egy olyan célállomás felé, ahol szerződés aláírás várható.

A rejtélyt a gsp.ro román sportlap oldotta meg, információik szerint a 29 éves ghánai labdarúgó 2 millió euróért igazol a dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motorshoz, ahol a nyártól épp volt edzőjére, Dan Petrescura bízták a csapatot.

Nana Boateng 2021 nyarán a finn KuPS-tól érkezett a Fellegvárra, ahol villámgyorsan a csapat, és a bajnokság egyik legjobbjává vált. A CFR színeiben 88 mérkőzésen lépett pályára és 7 gólt rúgott.

FRISSÍTÉS: szerda reggel az üzletet a Kolozsvári CFR is elismerte, közösségi oldalán búcsúzott el Nana Boatengtől.

 

A vasutasok július 15-én 21:30 órától az újonc Poli Iasi csapatát fogadják a Constantin Radulescu stadionban az új szezon 1. fordulójában.

Kapcsolódók

Kimaradt?