banner_WcGrRqIF_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_970x250.png
banner_Vs7ERmQb_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_728x90.png
banner_saW4mTn2_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_300x250.png

Döntött a futballszövetség a Nordis-szerződésről

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) azonnali hatállyal szerződést bontott a Nordis csoporttal, amelyik az elmúlt években az országos bírói tanácsi (CCA) tevékenységét támogatta.

Keddi bejelentésük alapján az együttműködést megszakítják, és igyekeznek más szponzort találni a hazai játékvezetés fejlesztésére irányuló programjaikat. „A bírók képzése kulcsfontosságú ahhoz, hogy minőségi játékvezetést biztosítsunk az országos és nemzetközi megmérettetésekhez” – magyarázták. A közlemény alapján már zajlanak a tárgyalások a lehetséges új stratégiai partnerrel, akinek a kilétét az elkövetkezendő időben jelentik be.

A Nordis csoporttal 2020-ban kötött megállapodást az FRF-el. A játékvezetők mezein még mindig szerepel az ingatlanfejlesztő logója.

Az FRF négy évvel ezelőtt kötött partnerséget a Nordisszal | Fotó: frf.ro

A Nordis, mint ismeretes, az elmúlt évek leglátványosabb romániai ingatlanprojektjének számított, de a Recorder tényfeltáró cikke szerint avállalkozás fejlesztése piramisjátékká változott, amelynek több százan lettek áldozatai, és több millió euró tűnt el a fejlesztő számláiról.

Több millió euró folyt be a Nordis számláira az elmúlt években, de az ígért lakásfejlesztések többsége csak papíron és hirdetésekben maradt meg. A Nordis agresszív marketingkampányokat alkalmazva és a román törvények jelentős kiskapuival spekulálva hatalmas összegeket szedett be előlegként azoktól az emberektől, akik végül a teljes vételárat kifizették, de soha nem vették birtokba az ígért lakásokat. A Recorder meggyőző bizonyítékokat talált arra is, hogy egyes lakásokat többször is eladtak különböző személyeknek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_1pp9VAgz_MASZOL_WEBBANNEREK_MASZOL_300x250.png
banner_1EKDNy6B_MASZOL_WEBBANNEREK_MASZOL_970x250.png
banner_VDHJPUiH_MASZOL_WEBBANNEREK_MASZOL_728x90.png

Kapcsolódók

Kimaradt?