A Sepsi OSK közös megegyezéssel szerződést bontott Varga Kevinnel 

A magyar válogatott játékos januárban érkezett a háromszéki klubhoz. Diószegi László klubelnök a közösségi médiában megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy Kecskés Ákossal is zajlanak a tárgyalások.

Hétfőn este Facebook-oldalán jelentette be a Sepsi OSK csapata, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott év elején igazolt játékosával. Egyelőre a távozás okairól nincs konkrét közlemény, Diószegi László klubelnök viszont a közösségi médiában közétett posztjában megerősítette, hogy a hír igaz és ,, Kecskés Ákossal is folynak a tárgyalások”, hozzátéve, hogy senki és semmi nem állhat a klub érdeke előtt.

Forrás: Sepsi OSK Facebook-oldala

Az utalás nagy valószínűséggel arra a néhány héttel ezelőtti esetre vonatkozott, amikor a két magyar játékos bulizás miatt késett el a csapat összetartásáról, emiatt akkor meg is büntette őket Bernd Storck vezetőedző. A klubelnök már a meccs után is beharangozta, hogy hamarosan megfontolt, fontos döntéseket fog hozni a klub érdekében.

A Sepsi OSK múlt pénteken Galacon sorozatban negyedik vereségét szenvedte el a labdarúgó Szuperligában. Varga Kevin azon a meccsen már nem lépett pályára, Kecskés Ákos viszont kezdő volt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?