Szuperliga: Hullámvölgyben a Sepsi OSK – Kikapott az újonctól is

A székelyföldi csapat zsinórban harmadik mérkőzését vesztette el a bajnokságban. Varga Kevinék hazai pályán 1–0-ra maradtak alul az Unirea Slobozia ellen.

Szombat este a román labdarúgó Szuperliga egyik újoncának számító sloboziai csapatot fogadta otthonában a Sepsi OSK. Bernd Storck csapata nem várta jó formában a találkozót, a rossz eredmények mellett csapaton belüli konfliktusokkal és kihágásokkal is meg kellett küzdenie az elmúlt hetekben. Az Unirea ellen ugyan lehetőség mutatkozott a hazaiaknak a rossz sorozat megtörésére, már a találkozó elején is látszott, hogy továbbra sincs rendben a játék. Gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok, a történések pedig a folytatásban még kevésbé kedveztek az OSK-nak.

Fotó forrása: a Sepsi OSK Facebook-oldala

Bár a Slobozia első gólját még les miatt érvénytelenítette a játékvezető, a 78. percben viszont büntetőt ítélt a vendégeknek. Az ukrán Pospelov értékesítette a tizenegyest, előnybe juttatva csapatát nem sokkal a meccs vége előtt. A sepsiszentgyörgyiek még emberhátrányba is kerültek a hajrára, a büntetőt is összehozó Ninaj ugyanis néhány perccel hibája után piros lapot kapott. Nem tudta már megmenteni a mérkőzést az OSK, sorozatban harmadik találkozóját vesztette el a bajnokságban, így a jó szezonkezdés után gyorsan hullámvölgyben találta magát.

Legközelebb a bajnokságot remekül indító Galaci Oțelul otthonában lép pályára a székelyföldi együttes, várhatóan ellenük sem lesz könnyű feladata.

Sepsi OSK – Unirea Slobozia 0–1 (0–0)

Vezette: A. Cojocaru

Gólszerző: A. Pospelov (78.)

Kiállítva. B. Ninaj (84.)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?