BL-selejtező: gólnélküli döntetlen a Slovan és Young Boys között

Fotó: Facebook/Slovan BratislavaMég semmi nem dőlt el, de a svájci Young Boys Bern várhatja kedvezőbb pozícióból a visszavágót a labdarúgó Bajnokok Liga-selejtező 2. fordulójában a Pozsonyi Slovan ellen, ugyanis a két csapat első, szlovákiai mérkőzésén gólnélküli döntetlennel távozhatott.

Mint ismert, a párharc győztese a Kolozsvári CFR-Lincoln Red Imps párharc nyertesével csaphat össze a BL 3. selejtezőfordulójában. A vesztesek pedig az Európa-liga 3. selejtezőkörében mérkőznek majd meg egymással. A vastutasok kedden 2-1-es győzelmet arattal Gibraltáron, a visszavágót jövő szerdán rendezik a fellegvári Constantin Radulescu stadionban.

A szerdai játéknap rangadóján a PSV Eindhoven hazai pályán - Eran Zahavi három és Mario Götze két góljával - 5–1-re kiütötte a Galatasarayt, így az párharc nagyjából lefutottnak tűnik. A szerb bajnok Crvena zvezda 2–1-re kikapott Kazahsztánban a Kajrat Almatitól, így megszakadt a tavaly október óta őrzött 40 meccses veretlenségi sorozata. A Legia Warszawa az észt Flora Tallinn (2–1), míg az Olympiakosz az azeri Neftci (1–0) ellen szerzett minimális előnyt az idegenbeli visszavágóra.

A szlovén Mura és a bolgár Ludogorec összecsapásán nem született gól. Ennek a párharcnak a vesztese játszik a Ferencváros–Zalgiris csata kiesőjével az Európa-liga harmadik selejtezőkörében.

BL-selejtező, 2. forduló, első mérkőzések
bajnoki ág 
Kajrat Almati (kazah)–Crvena zvezda (szerb) 2–1
Malmö FF (svéd)–HJK (finn) 2–1
NS Mura (szlovén)–Ludogorec Razgrad (bolgár) 0–0
Pozsonyi Slovan (szlovák)–Young Boys (svájci) 0–0
Legia Warszawa (lengyel)–Flora Tallinn (észt) 2–1
Olympiakosz Pireusz (görög)–Neftci (azeri) 1–0
nem bajnoki ág
PSV (holland)–Galatasaray (török) 5–1

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?