BL: négy csapat továbbjutott, folytatódott a Manchester United vesszőfutása

A Bayern München, a Real Madrid, az Inter és a Real Sociedad már a negyedik fordulóban kiharcolta a továbbjutást a csoportból.  

Koppenhágában vendégszerepelt a Manchester United a BL csoportkör negyedik fordulójában, s bár Hojlund góljaival a 28. percben 2-0-ra vezetett, pont nélkül távozott. Ehhez nagyban hozzájárult Marcus Rashford, akit egy brutális szabálytalanság miatt a 42. percben kiállítottak. A házigazdák már a szünet előtt kiegyenlítettek, a második félidőben pedig kétszer is betaláltak, így 4-3-re győztek.Dán öröm Koppenhágában | Fotó: Facebook/Kobenhavn

Az A-csoport másik meccsén a Bayern München 2-1-re győzte le a Galatasarayt, s továbbjutott.

A B-csoportban az Arsenal a Sevillát múlta felül 2-0 arányban, a PSV Eindhoven pedig a Lens ellen gyűjtütte be a három pontot. A csoportot a 9 pontos Arsenal vezeti, de még a 2 pontos Sevilla is továbbjuthat.

A C-csoportban a Napoli hazai pályán csak döntetlent ért el a szervezetten és lelkesen játszó, s veszélyes ellentámadásokat vezető Union Berlin ellen. A Real Madrid 3-0 arányban nyert a büntetőt hibázó Braga ellen, s továbbjutott a kvartettből.

A D-csoportban a Real Sociedad és az Inter is kiharcolta a továbbjutást. Előbbi hazai pályán 3-1-re verte a továbbra is pont nélküli Benficát, míg utóbbi egy góllal, idegenben múlta felül a Salzburgot.  

Kapcsolódók

Kimaradt?