BL-selejtező: főtáblára került a Galatasaray, a Braga és a Young Boys

Nem tudott fordítani a Molde és a Panathinaikosz, a vártnál simábban kapott ki a Maccabi Haifa.

Isztambulban csapott össze a török és a norvég bajnok, s előbbi volt kedvezőbb helyzetben ugyanis a párharc első mérkőzésén idegenben nyert. Esélyeshez méltóan kezdett a Galatasaray, már a 7. percben vezetéshez jutott Icardi révén, aki büntetőből talált be. A Molde reményei Hestad 66. percben szerzett góljának köszönhetően éledtek fel, azonban a hosszabbításban Angelino is betalált, megpecsételve a házigazdák továbbjutását.Fotó: Facebook/Galatasaray

A Young Boys hazai pályán fogadta a Maccabi Haifa gárdáját, egy héttel korábban a két csapat 0-0-t játszott Izraelben. A svájci bajnok már az első félidőben eldöntötte  találkozót, Itten a 23. percben talált be, 5 percre rá pedig Seck a saját kapuját vette be. Ugrinic 46. percben esett gólja csak hab volt a tortán a házigazdák számára.

Bizakodón, mindössze egygólos hátránnyal várta a kedd esti találkozót a Panathinaikosz, azonban nem sikerült feltörnie a Braga védelmét. A portugál csapat ellenben a 83. percben, Bruma révén betalált, s így ott lesz a csoportkörben.

 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?