Ausztriai edzőtáborozással készül az új szezonra a Sepsi OSK

Fotó: Facebook/Sepsi OSKHétfőn véget ért a vakáció a Sepsi OSK játékosai számára, Cristiano Bergodi tanítványai elkezdték a felkészülést a labdarúgó Liga 1 2022/2023-es szezonjára. 

Négy napos hazai edzés után az ausztriai Kaprunba utazik a Sepsi OSK, hogy előkészítse a 2022/2023-as labdarúgó szezont, amely a Liga 1-es pontvadászat mellett – tavalyhoz hasonlóan – idén is Konferencia Liga szereplést jelent a háromszéki csapat számára.  

Mint írtuk, Cristiano Bergodi tanítványai a FC Voluntari ellen megnyert Román Kupa-döntővel biztosították be helyüket a harmadik számú európai kupasorozat selejteztőjében.

A megnyert trófea azt is jelenti a háromszéki csapat számára, hogy a szezont nyitó összecsapáson, a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR elleni a Szuperkupán is érdekelt lesz, amelyet július 9-én rendeznek meg az aradi Neumann Ferenc stadionban. 

A Sepsi OSK vezetősége bivalyerős meccs-sorozatot állított össze az ausztriai edzőtáborozás alatt,  Niczulyék a magyar bajnok Ferencvárosi Torna Clubbal csap nap össze június 22-én, majd két nappal később a lengyel Legia Warszawa lesz a háromszékiek ellenfele. A bolgár ezüstérmes CSZKA Szófiával június 27-én, a német másodosztályban érdekelt Karlsruher SC-vel június 30-án állnak ki.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?