Labdarúgás: öten távoznak a kupagyőztestől

Távozik a román labdarúgó-kupa idei győztesének öt játékosa, jelentette be hivatalos közösségi oldalán a Sepsi OSK. Nem hosszabbítják meg a június 30-án lejáró a szerződését Vașvari Gabrielnek, Răzvan Tincunak, Fülöp Istvánnak, Kevin Luckassennek és Boubacar Fofananak.

Négy esztendő után távozik a Sepsi OSK-tól Vașvari Gabriel, aki több alkalommal is viselte a csapatkapitányi karszalagot. A középpályás 123 mérkőzésen lépett pályára a piros-fehér színekben, 16 gólt is szerzett. Răzvan Tincu 2019 nyarán érkezett Sepsiszentgyörgyre és összesen 70 alkalommal lépett pályára a csapatban.Fülöp István is a távozók között van | Fotó: Tókos Csaba

Fülöp István a klubnál töltött négy éve alatt 93 tétmérkőzésen öltötte magára a Sepsi OSK mezét, s ezeken 17 gólt szerzett. A 2021–2022-es szezon kezdetén érkezett kölcsönbe Kevin Luckassen. Összesen 30 alkalommal lépett pályára piros-fehér színekben, ezeken a találkozókon 5 gólig jutott. Boubacar Fofana két idényt töltött a klubnál, 49 meccsen kapott lehetőséget, ezeken 5 találatig jutott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?