VIBE: a fesztiválozók is alakíthatják az erdélyi előadók sorát

Zajlik az Epic Music Battle, a VIBE Fesztivál tehetségkutatója, a döntős versenyzők közül pedig a fesztiválozók választják ki azt, akit színpadon szeretnének látni, közölték a szervezők. 

A tehetségkutató célja felkarolni az erdélyi előadókat és megismertetni őket az erdélyi közönséggel. 2018-től több mint 10 zenekarnak és 15 DJ-nek sikerült teljesíteni az álmát, hogy felléphessen Erdély legnagyobb magyar fesztiválján olyan fellépők mellett, mint Lost Frequencies, Sigma, Modestep, Alle Farben, Foreign Beggars, Punnany Massif, Halott Pénz vagy Wellhello, írják közleményükben a VIBE szervezői.

Az Epic Music Battle DJ és zenekar kategóriája esetében is szakmai zsűri döntötte el, hogy ki jut tovább a döntőbe, ahol majd a fesztiválozók a VIBE Instagram-oldalán szavazhatnak rájuk április 28-tól.

A zsűri nem csak pontoz, hanem véleményez is, minden versenyző szakmai visszajelzést is kap. A zenekar kategória zsűrije idén: André Ferenc, Dobai Csaba, Halmen Jozsó, a DJ kategória zsűrije pedig: Detour, Halmen Jozsó, Módi Levente, Shiver (szakmai leírás az Epic Music Battle Facebook-eseménynél olvasható). Mindezek mellett zenei workshopokban is részesülnek a versenyzők, amelyek a VIBE Fesztiválon zajlanak majd, és nyitottak bárki számára.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?