Újraindul a Kolozsvári Állami Magyar Színház főzős, zenés beszélgetés-sorozata

Livingroom&LaczóJuli Sava-borsa címmel folytatódik a főzős-zenés beszélgetés-sorozat, amit a Kolozsvári Állami Magyar Színház a 2014/2015-ös évadban indított el.

Azt már tudjuk, hogy mit szokott kérdezni a színésztől az újságíró, a kritikus vagy a TV-riporter, de vajon mire kíváncsi egy színész, amikor színésztársát kérdezi? A Livingroom – a hamburgi Thalia Színház Actor’s Studio programjának mintájára – kötetlen, egyórás beszélgetés színészekkel, melynek kiindulópontja a meghívott életútja. Célja nem több mint az esemény maga, azaz a beszélgetés, a színészek személyes történeteinek megismerése. A beszélgetések révén a nézők betekintést nyerhetnek a színészek életébe, pályafutásukba és művészetük mögött meghúzódó inspirációkba és motivációkba. Az est házigazdái a társulat színészei, a résztvevők pedig minden alkalommal megkóstolhatják Laczó Júlia főztjét is – olvasható a Kolozsvári Állami Magyar Színház Facebook-oldalán.

A Livingroom&LaczóJuli Sava-borsa első alkalmára április 26-án kerül sor a Rómeó és Júlia előadást követően. A meghívott Gedő Zsolt lesz, akit színésztársa, Bodolai Balázs kérdez majd. Laczó Júlia segítségei a főzésben Daradics Hannah és Orbán Attila színművészek lesznek, zenélni Farkas Lóránd, Dubován Viktor, Kiss Dávid, Kiss Tamás és Viola Gábor fognak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?