banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Szerelem – Új bemutató az Udvartér Színháznál

Az Udvartér Színház legújabb saját produkciójának bemutatójára várják a közönséget október 11-én 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Központ nagytermébe. A Barta Lajos Szerelem című színműve alapján született, azonos című előadás „majdnem boldog történet”, rendezője Dálnoky Csilla.

„Szegény Szalay néni mindig is szerette volna, hogy legyen egy fia, de helyette három lánya született. Böske olyan, mint az ágyúgolyó, Lujza harcos és szenvedélyes, Nelli pedig… hát Nelli vénlány. Folyton hajtogatják, hogy el akarnak végre menni, hogy férjhez akarnak menni, hogy boldogok akarnak lenni. Szegény Szalay néni nehezen bírja. De szerelmes szemű fiatalember mindig akad. Meg olyan is akinek éppen házasodni támadt gusztusa. Csak az a baj, hogy az embert tizenkét évig tanítják, hogyan tudja a kenyerét megkeresni és egy óráig sem arra, hogyan tudjon boldog lenni” – olvasható az előadás leírásában.

A darabot Bartalis Gabriella, Csorba Kristóf-György, Elek Ágota, Ferencz Evelin, Gecse Noémi, Kiss László és Mihály János mutatják be Dálnoky Csilla rendezésében.

Jegyek válthatók a Vigadó Művelődési Központ jegypénztárában minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 10 és 16 óra között, minden pénteken 10 és 14 között, valamint előadások előtt egy órával.

Információk és helyfoglalás a 0730 600 279-es telefonszámon.

Az előadásra a Kosztándi Jenő bemutatóbérlet érvényes, szabadjegyek korlátozott számban kaphatók. A Boér Géza bérleteket továbbra is meg lehet vásárolni!

(Nyitókép: Udvartér Színház)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?