Parno Graszt, Edda művek, Bagossy Brothers Company valamint ByeAlex és a Slepp koncertekkel készül a Festum Varadinum

Bőséges zenei felhozatalt kínál az idei, immár 32. alkalommal megrendezendő Festum Varadinum Nagyváradon, a szervezők keddi tájékoztatása alapján az április 28-án kezdődő és május 19-ig tartó eseménysorozat alkalmával fellép többek között a Parno Graszt, az Edda művek, a Bagossy Brothers Company, valamint a ByeAlex és a Slepp.

Közleményükben jelezték, hogy a könnyűzenei koncertek sorozata május 6-án kezdődik a Nagyváradi Szigligeti Színházban, ahol Lovasi András lép majd színpadra. A Lovasi: Egy az egybe…csak maga című koncertre a színház jegypénztárában válható jegy.

A folytatásban viszont már nem kell jegyet váltani a többi koncertekre. Május 9-én a Festum on BIKE záró pillanataként a majálisra hangolódva a Don’t Stop the Queen budapesti tribute együttes csap a húrok közé a nagyváradi vár belső udvarának színpadán, a legendás Queen zenekar slágereit megidézve.

Zenei kavalkád a Majálison

A Majális keretében három estén át tart majd a zenei élmény a várban. Május 10-én, pénteken a két nagyváradi együttes, a Stevie Ker (18 óra) és a Rius & Band (20 óra) a Belső Udvar színpadán, míg a Varadinum színpadon az őszinte és hamisítatlan roma zenét játszó Parno Graszt (19 óra), valamint az 50 éves Edda művek (21 óra) koncertezik.

Fotó: Festum Varadinum/archív felvétel

Szombaton Zoltán Erika kezd a Varadinum színpadon, majd Péterfy Bori & Love Band (19 óra) lép fel. A nagyváradi eMStreet (20 óra) a Belső Udvar színpadán koncertezik, majd pedig T. Danny (21 óra) zárja az estét egy feledhetetlen koncerttel.

A majális záró napján a Soroglya (18 óra) alapozza meg a hangulatot, majd a Rockstars not Dead (20 óra) a rockereket várja. A Varadinum színpadon vasárnap a Bagossy Brothers Company (19 óra) nyitja az estét, végül pedig a ByeAlex és a Slepp (21 óra) lép a nagyközönség elé.

Klezmer zene és Weinberger a Borparton

Május 17-én, pénteken este a Borparton a Hakeshet Klezmer Band (19 óra), a Dynamite Dudes (20 óra) és Szabó Balázs Bandája (21 óra) lép fel.

Május 18-án Szatmári Loretta (16.30), Drimba Cristina (17.45 óra), AlmosTrio (18.30 óra) végül pedig AG Weinberger feat. Men-D (20.30 óra) koncertezik

A zárónapon, május 19-én, a Borparton Regián Réka-Kata és Horváth Szabolcs Duó (17 óra óra), a Dixieland Jazz Band (18.30 óra) és a temesvári JazzyBIT (20.30 óra) gondoskodik az utolsó zenei élményekről – írták közleményükben a szervezők.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?