CityRocks: elkészültek az óriás rockzenekar bonchidai videoklipjei

Több videoklip készült a bonchidai Bánffy-kastélyban szeptember 11-én megszervezett rock-villámcsődületen, ezeket sorra teszik közzé a CityRocks Facebook-oldalán, hívja fel a figyelmet az eseményt szervező Iskola Alapítvány.

A különleges hangulatú történelmi környezetben megszervezett, gyerekektől nyugdíjasokig, amatőröktől profikig mintegy 150 zenészt megmozgató flashmobot a magyarországi CityRocks Produkcióval közösen hozta tető alá a kolozsvári Iskola Alapítvány, Erdélyben először.

A szervezésnek voltak buktatói és örömei is, nyilatkozta Nagy Zoltán Levente, az Iskola Alapítvány elnöke: „A járványhelyzet többször is felborította a terveinket. Harmadik nekifutásra sikerült találni olyan időpontot, amikor biztonságos körülmények között megszervezhettük a programot. Egy óriás-zenekar verbuválása nem kis feladat, főleg, hogy Romániában először került megszervezésre hasonló zenei produkció, ahol profi és amatőr zeneszék közösen léptek fel. Több hónap munkával, háromnyelvű kommunikációval sikerült elérni, hogy minden résztvevő számára felejthetetlen élményt jelentsen a CityRocks első erdélyi eseménye." Nagy Zoltán Levente megköszönte a részvételt a zenészeknek és énekeseknek, a rendezvény támogatását pedig Magyarország Nemzetpolitikai Államtitkárságának.

A program nem pusztán a szórakozásról, hanem a jó cél szolgálatáról is szólt - nyilatkozta Kinizsi Zoltán, aki szervezőként képviselte az Iskola Alapítványt. „Eredetileg Kolozsvárra terveztük a koncertet, de később úgy döntöttünk, inkább Bonchidán szervezzük meg az eseményt, mert ez a helyszín önmagában különleges hangulatot biztosít. A CityRocks programjai a közönség számára eddig ingyenesek voltak, ebben az esetben jelképes összeget kértünk a belépőkért, a jegyek árából származó bevételt teljes egészében felajánlottuk a bonchidai Bánffy-kastély további felújítására” – mondta el a szervező.

Az eseményen cover-videoklip készült Bryan Adams Summer of '69, a Green Day Boulevard Of Broken Dreams, a blink-182 All The Small Things és az Alternosfera Ploile Nu Vin című dalaiból.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?