Budapesti független színházi produkció vendégszerepel Aradon

Különleges látványvilágú, hangulatú és rendhagyó, mai történetet feldolgozó előadást láthat október 31-én, vasárnap 19 órától az Aradi Kamaraszínház közönsége. A Mozsár Műhely és a Manna Produkció budapesti független színházak közös előadásában Mészáros Piroska lép színpadra a bábszínház termében.

„Egy színésznő, történetesen Mészáros Piroska, mikor épp szabadúszó és láthatóan nem olyan ritmusban kapja a feladatokat, hogy abból meg tudjon élni, belép egy multinacionális cég ajtaján. Mivel három nyelven beszél, empatikus és alkalmazkodó, azonnal felveszik. Közben mégis megérkezik egy színházi feladat… A Mozsár Műhely és a Manna Produkció Call Girl című előadása valós történet, színházba ágyazva” – olvasható az előadás beharangozójában.

A színésznő saját élményeit osztja meg arról, hogy milyen két lábbal a földön élni, és hogy hogyan találta meg a helyét színésznőként egy multinacionális cég call centerében. Mészáros Piroska Boronkay Somával közösen írta az előadást szövegkönyvét, ő maga írta a dalszövegeket is, a rendező Spáh Dávid, a zeneszerző Szöllősi János, a technikus Balázs Krisztián, a jelmeztervező Butor Kriszta, a videókat Nemes Oresztész, Spáh Károly, Nemes Fruzsina készítette, a koreográfia Simányi Zsuzsanna munkája, a rendezőasszisztens Kovács Zsuzsanna, a produkciós vezető Gáspár Anna.

Mészáros Piroska így mesél az előadásról: „Sosem gondoltam volna, hogy én egyszer egyedül fogok játszani, mert számomra ez a szakma mindig közösségi lesz. Boronkay Somával nagyon sok időt töltöttünk a darab megírásával. Majd Spáh Dáviddal együtt hármasban, végül ebben a munkában is meglett az a közösségi élményem, amire vágyom a színházban. Nagyon hálás vagyok a bizalmukért. Az elkészült darab szövege is a hármunk munkájának a gyümölcse, és szinte minden szó igaz. És egy csomószor akkor is igaz, ha hihetetlennek tűnik.”

Az előadásra jegyek 10 (teljes ár) és 5 (diák, nyugdíjas) lejes áron kaphatók a nagyszínház pénztárában, valamint online, az www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda kedden, szerdán, pénteken 10-16, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között tart nyitva, hétfőn zárva van. Foglalás, információkérés a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében az előadáson azok vehetnek részt, akik rendelkeznek oltási igazolvánnyal vagy kigyógyultak a koronavírus-megbetegedésből és ezt bizonyítani tudják 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolással.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?