Bejelentették a VIBE Fesztivál első fellépőit

Az öt nap alatt legalább százezer fesztiválozóra számítanak a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál szervezői, akik bejelentették az első fellépőket is. 2023-ban fellép a Vibe-on többek között a Halott Pénz, Wellhello, Carson Coma, Parno Graszt, Dzsúdló, Beton.Hofi, Aurevoir, Csaknekedkislány, Elefánt és a Konyha zenekar.

„2022-ben 82 130-an vettek részt összesen a fesztivál öt napján, a következő fesztiválon szeretnénk, ha ez a szám elérné a százezret. Tudjuk, hogy merész cél, de elérhetőnek tartjuk. Olyan fellépőket fogunk hívni Marosvásárhelyre, akik megmozgatják az erdélyi fiatalságot, de ugyanakkor folytatni fogjuk azt a trendet, amit már a tavalyi Majka és Tankcsapda koncertek is jelentettek: több generációt, több zenei stílus kedvelőjét szeretnénk megszólítani” – részletezte Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató az idei terveket.

Kép forrása: VIBE Fesztivál

„Marosvásárhely számára  fontos, hogy a VIBE egyre jelentősebb fesztivállá váljon. Régiós központ vagyunk és büszkék kell legyünk arra, hogy nyaranta ilyen sok erdélyi  fiatal látogat hozzánk. Mindent megteszünk, hogy a város a lehető legjobban fogadja őket” – fejezte ki támogatását Soós Zoltán, Marosvásárhely polgármestere. A szervezők a most bejelentett nevek mellett további magyarországi, erdélyi és nemzetközi fellépőket ígérnek, az eddigi megszokott nagyszínpad mellett pedig helyet kap majd egy, az elsővel azonos méretű, második nagyszínpad is.  

A szervezők bemutatták a 2022-es fesztivál kisfilmjét, amelyben megszólalnak a rendezvény fellépői is, végigvezetve a nézőt a teljes fesztiválélményen, bemutatva ezáltal egy olyan nézőpontot, amely eddig a fesztiválozók számára rejtett maradt: betekinthetnek a backstage-ek izgalmába, a közönséggel való találkozás élményébe.

Az elővételes jegyek árát is közzétették a szervezők, ősszel 289 lejért lehet bérletet váltani a rendezvényre. További információk a VIBE Fesztivál Facebook-oldalán és a www.vibefestival.ro oldalon. 

Nyitókép forrása: VIBE Fesztivál/Bethlendi Tamás

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?