Az időjárás miatt megváltozott a Muzsikál az erdő vasárnapi helyszíne

Az időjárási előrejelzéseket figyelembe véve új helyszínre, a Csíkszentimrei Büdösfürdőre költözött a Muzsikál az erdő a Kárpátok bércein című rendezvénysorozat vasárnapi programja. 

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia koncertje | Fotó: a rendezvény Facebook-oldalaKönnyen megközelíthető helyen, de ugyanolyan szép természeti környezetben várnak mindenkit. Arra buzdítják a családokat, hogy használják ki a vakáció utolsó napját, és mielőtt a gyerekek hónapokra visszaülnek az iskolapadba, töltsenek el egy napot a zenével, kézműves-foglalkozásokkal és sok más családi programmal.

Pénteken Brassóban zajlottak az események, szombaton Oltszemen és a Sütei borvízforrásnál. Bár a Szentegyházi Gyermekfilharmónia fedett helyen koncertezett, nem maradt el a szakvezetéses erdei séta és erdei koncert sem.

A Muzsikál az erdő komplex, összművészeti rendezvénysorozat, amely felöleli a művészetek rétegeit, a természet, a környezet megóvásának a fontosságát, a fenntartható életforma jelentőségét. Célja a környezettudatos fenntartható életforma népszerűsítése az erdő és a zene, a művészet erejével.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?