7 aranyérmet szerzett a Tompa Miklós Társulat a színészolimpián

Hét aranyéremmel tért haza Temesvárról a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház által szervezett, - hivatalosan Actor's World Championships - SzínJátékok című színész, közönség- és gyermekbarát sportrendezvényről a marosvásárhelyi Tompa Miklós Társulat. A több napig tartó rendezvény keretében számos sportágban versenyezhettek egymással a különböző színházak társulatainak képviselői, színházkedvelőkkel, színházbarátokkal egyetemben - írja közösségi oldalán a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház. 

A marosvásárhelyi Tompa Miklós Társulat kilenc fős csapatának minden tagja érmet szerzett valamely versenyszámban. Összesen 7 arany-, 2 ezüst-, és 2 bronzéremmel tértek haza. 

Fotó: Tompa Miklós Társulat

Aranyérmet kapott a streetball csapat: Kacsó Judit-Andrea, Adorjáni Zoltán, Bartha László Zsolt, Csíki Szabolcs és Fülöp Lóránd. A Tőkés Orsolya, Bálint Örs, Csíki Szabolcs és Fülöp Lóránd alkotta strandröplabda csapat. Asztalitenisz, tollaslabda és sakk versenyszámban is a dobogó felső fokára állhattak a marosvásárhelyiek. Kacsó Judit-Andrea és Fülöp Lóránd (asztalitenisz), Tőkés Orsolya és Kacsó Judit-Andrea (tollaslabda), Bartha László Zsolt (sakk) szerezték az érmeket.  

Az ezüstérem Csíki Szabolcs (100 méter és súlylökés), a bronzérem (4x100 méteren) Lőrinczi Adrienn, Csíki Szabolcs és Kiss Tamás (Kolozsvár), valamint Matyiku Tamást (Szatmár) színészeket illette meg. 

A főzőverseny bronzérmesei Tollas Gábor, Bálint Örs és Adorjáni Zoltán lettek.A sárkányhajó versenyszámban a teljes csapat és Kiss Tamás (Kolozsvár) a negyedik helyen végeztek. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?