A Mission: Impossible és a Transformers sztárjaival forgat Mundruczó Kornél

A 67. cannes-i filmfesztivál Un certain regard szekciójának fődíját elnyerő Fehér isten és a 2017-ben Arany Pálmáért versenyző Jupiter holdja rendezője, Mundruczó Kornél decemberben angol nyelvű filmet forgat Kanadában, világsztárok főszereplésével.

A korona (The Crown) című sorozatból, a Mission: Impossible – Utóhatás (Mission: Impossible – Fallout), és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) filmekből ismert Vanessa Kirby, illetve a Nimformániásból, vagy a Transformers-sorozatból ismert Shia LaBeouf játszik a Pieces Of A Woman című filmben, írta meg a Deadline.com.A BRON Studios gyártásában készülő filmdráma egy gyászoló nőről szól, aki a tragikus kimenetelű otthonszülése után próbál helyrejönni, rendezni a kapcsolatát a férjével és anyjával, akitől rég eltávolodott. A forgatókönyvet Mundruczó Kornél gyakori munkatársa, Wéber Kata írta.

A forgatás decemberben kezdődik Montrealban, a vezető producerek Petrányi Viktória, Sam Levinson, Aaron L. Gilbert, Jason Cloth és Stuart Manashil.

Kapcsolódók

Kimaradt?