Karády Katalin lép színpadra Bálint-napkor a Csíki Játékszínben

A Csíki Játékszínben február 14-én, csütörtökön 19 órakor mutatják be Pénzes Csaba Karády című darabját. A két világháború között híressé vált magyar díva megformálója Márdirosz Ágnes színművész.

A színház közleménye szerint Pénzes Csaba drámaíró darabja betekintést nyújt Karády Katalin misztikus homállyal fedett életébe, amelyről több legenda szövődött, mint amennyi hiteles elbeszélés vagy dokumentum maradt fenn. Felcsendülnek az örökzöld Karády dalok, melyek jelzőlámpaként világítják be egy hitetlen karrier sikereit és kudarcait.A kamaratermi előadást Kányádi Szilárd rendezte, zongorán kísér Ráduj Gábor.

Az előadást február 15-én megismétlik, majd a hónap második felében, február 22-én is látható lesz a Hunyadi László Kamarateremben. Jegyvásárlásra online https://www.bilete.ro/csikszereda/csiki-jatekszin/, valamint személyesen a Csíki Mozi jegypénztárában van lehetőség munkanapokon 9 – 18 óra között, illetve előadások előtt egy órával a Csíki Játékszín jegypénztárában.

Az előadás a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósult meg.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?