Ismét a nyilvánosságnak énekelt Britney Spears

Az Instagramon osztotta meg a rajongókkal, ahogy korábbi nagy slágerét énekli.

Néhány nappal azután, hogy egy újabb jogi győzelmet könyvelhetett el az apjával szemben, Britney Spears olyat csinált, amit már elég régen nem: nyilvánosan énekelt. Az Instagramjára töltött fel egy videót, amelyben 1998-as, áttörést hozó slágerét, a Baby One More Time-t énekli.Britney Spears fénykorában | Fotó: Wikipedia

„Nagyon rég nem osztottam meg veletek a hangomat” - írja posztjában, amelyben arra is utal, hogy már régóta szeretne feldolgozást készíteni az adott dalhoz, de ezt nem hagyták neki: „a csapat nem engedte”. Később a posztban így fogalmaz: „Azért osztom meg ezt, mert tudatában vagyok az éneklés iránti szeretetemnek és szenvedélyemnek, és a saját családom bolondot csinált belőlem. Nem leszek többé áldozat”.

Britney Spears 2008-ban került apja, Jamie Spears gondnoksága alá, és miután az énekes több mint egy évtizeden át küzdött a döntés ellen, a gyámságot 2021 novemberében végül megszűntette a bíróság. Eszerint Britney Spears ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is.

Ugyanakkor a jogi csatározások nem értek véget a számára. Britney Spears jogi csapata 9 hónapja kéri az idősebb Spears kihallgatását, és azt állítják, hogy az apa mindeddig kitért ezen kérések elől. Most július közepén azonban a bíróság úgy döntött, hogy Jamie Spearsnek részt kell vennie egy meghallgatáson, és be kell mutatnia a dokumentumokat, amiket követel a lánya jogi csapata. A bíróság mostani döntése alapján tovább kell vizsgálni azokat az állításokat, miszerint Jamie Spears felbérelt egy biztonsági céget, hogy a gondnokság ideje alatt lehallgassák Brtiney Spears telefonját és bepoloskázzák a hálószobáját, hogy rögzítsék a popsztár magánbeszélgetéseit.

Kapcsolódók

Kimaradt?