Üzent az Iszlám Állam: ma Brüsszel, holnap Magyarország

Magyarországot is név szerint említette az Iszlám Állam a jövőbeli európai célpontjai között. A terrorszervezet már korábban fenyegetőzött azzal, hogy egyik európai főváros sincs biztonságban, de az újabb erőszakhullámban Portugália és Magyarország is kiemelt szerepet kapott.

A brüsszeli terrortámadások csak a kezdetét jelentik az Iszlám Állam európai hadjáratának - írja a Washington Times az al-Wafa dzsihadista médiaszervezete által kiadott írások alapján, amelyben a terroristák az Egyesült Államok mellett más európai országokat is komolyan megfenyegettek.

Az al-Wafa cikke Magyarországra is kitér: részletezik, hogy egész Európa fenyegetés alatt áll, és nincsenek kivételek. „Ma Brüsszelre és repterére sújtottunk le, holnap akár Portugália vagy Magyarország is sorra kerülhet” - írják a címben.

A cikk szalagcíme az Egyesült Államokra koncentrál „Amerika, te leszel a következő” címmel. Az írásban emlékeztetik az amerikaiakat, hogy a muszlimok nem felejtenek, nem alázkodnak meg, és egy alkalmat sem szalasztanak el, ha bosszút állhatnak.

„Nem felejtettük el a szüzeink és asszonyaink sikoltásait, mikor megszálltátok Irakot. Allah segítségével bosszút állunk rajtatok, leromboljuk a becsületeteket és a mítoszaitokat, asszonyaitokat pedig elraboljuk és a rabszolgapiacon adjuk el őket a legtisztátlanabb vevőnek” - esküdöznek.

Arra is figyelmeztetnek, hogy sehova sem lehet előlük menekülni, Allah nevében bárhol támadhatnak, szórakozóhelyeken, stadionokban, iskolákban, földön, vízen, bárhol lecsaphatnak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?