Férjhez ment Szőcs Reni - a csíksomlyói kegytemplomban fogadott örök hűséget párjának

A fiatal pár szeptember elején mondta ki a boldogító igent a csíksomlyói kegytemplomban.

A Star Academy korábbi győztese és szerelme a polgári szertartást még 2020 decemberében megtartotta Budapesten, akkor a koronavírus-járvány miatt családjaik nem tudtak jelen lenni. Az egyházi szertartást mindkettőjük szülővárosában szervezték meg, számol be a Hargita Népe.

Fotó: Hargita Népe

A lap arról is beszámol, hogy a hagyományos elemeket is megőrizték, a vőlegényes házban búcsúztatást tartottak, majd a menyasszony gyermekkori otthonában történt meg a kikérés.

Szőcs Renáta ujjatlan, csipkéből és tüllből készült ruhája egy budapesti szalonban készült, a lakodalom dekorációját a fehér és zöld színek domináltak. A koszorúslányok, a menyasszony kérésére,földig érő halványzöld és -rózsaszín ruhába öltöztek.

A párnak május 3-án született meg a kislánya, Amélia, erről az énekesnő a közösségi oldalon számolt be.

Előtte, várandósan énekelt a budapesti pápalátogatás hivatalos dalában. A Camino – Krisztus, a jövőnk című, Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston musicaldalát, a pápalátogatásra Dolhai Attila, Szőcs Renáta, Szandi, Nagy Bogi, Dánielfy Gergő és Vizy Márton dolgozta fel új, szimfonikus zenei köntösben, közölte akkor a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtószolgálata.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?