Ennek örvend a legjobban a Star Academy csíkszeredai győztese

A lemezszerződésnek jobban örül, mint a pénznek – nyilatkozta hétfőn a TV2 Mokka című műsorában a Star Academy csíkszeredai nyertese. Szőcs Renáta sportszerűen azt mondta: versenytársa, Hegyi Dávid megérdemelte volna a győzelmet.

A 22 éves csíkszeredai lány elmondta, hihetetlen élmény volt, amikor kimondták a nevét a tehetségkutató döntőjének végén, még most is rázza a hideg, ha rágondol. „Nem gondoltam, hogy a nevemet fogják kimondani, biztos voltam benne, hogy Dávid lesz a győztes" – mesélte a Mokkában. Hozzátette, Hegyi Dávidot érett énekesnek tartja, és úgy érzi, megérdemelte volna a győzelmet.

Mint ismert, az énekesnő 24 millió forintot és egy lemezszerződést nyert. Elárulta, hogy a szerződésnek jobban örül, mint a pénznek, az életében pedig sok változás lesz a következő időszakban. „Úgy érzem, hogy még sok tanulnivalóm van, főleg hangtechnikai szempontból, de számomra most elkezdődik egy teljesen új élet, és végre azzal foglalkozhatom, amit igazán szeretek, az éneklésel” – jelentette ki.

Konkrét terveiről Szőcs Renáta elmondta: be akarja fejezni az egyetemet, a tanulmányaiból még van egy éve, majd a diploma megszerzése után Budapestre költözik a párjával. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?