Star Academy: ismét a csíkszeredai lány teljesített a legjobban

Szőcs Renáta teljesített a legjobban a zsűri és a közönség értékelése szerint a Star Academy szombat esti élő show-jában. A csíkszeredai lány egy hét múlva a döntőbe jutásért énekelhet.

Szombat este ismét bebizonyosodott, hogy Szőcs Renátának komoly esélyei vannak megnyerni a TV2 tehetségkutatóját. A csíkszeredai lány a legnagyobb pontszámot gyűjtötte össze a Star Academy újabb kieséses fordulójában, és egy percig nem volt veszélyben a továbbjutása. A versenyben maradt nyolc versenyző szombat este háromszor is színpadra lépett: szólóban, duettben és egy közös produkcióban.

Duettben Szőcs Renáta Hegyi Dáviddal Olivia Newton John és John Travolta közös dalát adta elő a Grease-ből. A zsűri szerint egyenesen a musicalben a helyük, így 100 pontot kaptak. Szólóban a csíkszeredai tehetség Alexandra Burke egyik slágerét énekelte el. A nagy ívű produkciót a 99 pontra értékelte a zsűri.

Összesítésben Szőcs Renáta a legtöbb pontot szerezte meg, és bejutott a legjobb hat közé. Jövő szombaton már a döntőbe jutásért versenyezhet. Addig is olvassa el a csíkszeredai tehetséggel készített interjúnkat.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?