Star Academy: bejutott a döntőbe a csíkszeredai lány

Bejutott a Star Academy döntőjébe Szőcs Renáta. A csíkszeredai lány összesítésben – az "életmentő szavazatok" előtti –harmadik helyről került a legjobb négy közé a TV2 tehetségkutatójának szombat esti élős show-jában.

A versenyben maradt hat előadó két produkcióval lépett fel, amelyeket szokás szerint a zsűri (pontszámokkal) és a nézők (szavazatokkal) értékeltek. A végén, az "életmentő közönségszavazatok" után két énekes búcsúzott a tehetségkutató műsortól.

Szőcs Renáta elsőként Wolf Kati Szerelem, miért múlsz? című slágerét adta elő. A csíkszeredai lány láthatóan izgult, és ahogy a zsűri több tagja is megjegyezte, bizonytalanság vegyült a hangjába. „Ez mi volt?” – kérdezte tőle Vastag Csaba.

A gyengébbre sikeredett produkció ellenére a zsűritagok mindegyike kijelentette, hogy szívesen látná a lányt a döntőben, és rengeteg biztatást kapott, hogy ne adja fel, szedje össze magát a második fordulóban. Keresztes Ildikó egy csíki medvés, Király Viktor egy "erdélyi pálinkás" poént is megeresztett, és végül a lány a maximális 100-ból 90 pontot kapott.

Másodszor a csíkszeredai tehetség Haley Reinhartnak az I who have nothing című dalával lépett színpadra. Ezúttal a zsűri állva tapsolta meg a produkciót. „Visszatértél!” – kiáltott fel Keresztes Ildikó. A zsűri a maximális 100 ponttal értékelte Szőcs Renáta éneklését.

A csíkszeredai lány harmadik helyéről végül a nézői szavazatok döntöttek. A műsor végén leadott "életmentő szavazatok" nem segítettek az ötödik és hatodik helyre került versenyzőn, így végül Gór-Nagy Erika és Illés Adriántól búcsúzott a Star Academy-től. 

A TV2 tehetségkutatójának döntőjét egy hét múlva tartják a legjobb négy versenyző részvételével. A fináléban már csak a nézői szavazatok számítanak, tehát a közönség dönti el a győztest. Interjúnkat Szőcs Renátával itt olvashatják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?