A Backstreet Boys szupersztárja és még számos világhírű fellépő érkezik a Neversea fesztiválra

Először lép fel Romániában Nick Carter, a Backstreet Boys szupersztárja, és szintén első alkalommal mutatkozik be az országban Maluma is. A Fesztiválok Királynőjeként jelzett Neversea fellépőlistáján számos világhírű név található.

Nick Carter, Maluma, Bebe Rexha, G-Eazy és még sokan mások. A 2024-es Neversea fesztivál színvonalas fellépőkkel várja az érdeklődőket július 4-től 7-ig Konstancán.

Forrás: Neversea/Facebook

A Neversea, a Fesztiválok Királynője, minden idők „legforróbb” kiadását ígéri. Több mint 150 fellépővel és programmal várják az érdeklődőket Európa legnagyobb tengerparti bulijára, amellyel a szervezők azt az üzenetet szeretnék közvetíteni, hogy mindannyian merjünk önmagunk lenni: a Neversea négy napja alatt korlátok és előítéletek nélkül mindenki megmutathatja, ki is ő valójában.

A Neversea idéntől kiemelt hangúlyt fektet a nőkre: a programban is jóval több női előadó szerepel, mint a korábbi években. Nagy figyelmet kap a társadalmi szerepvállalás is, hiszen a fesztivál ideje alatt befolyt adományokból kórházat és gyermekpszichiátriát támogatnak majd.

Forrás: Neversea/Facebook

A Neversea-re július elején, 4-től 7-ig kerül sor Konstancán. Azok, akik még nem vásároltak bérletet az idei kiadásra, itt megtehetik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?