Nemsokára startol a Székelyföldi IT&C és Innovációs Konferencia

Október 18-án startol az 5. Székelyföldi IT& C és Innovációs Konferencia, a régió és Erdély legjelentősebb szakmai fóruma.

Három nap, előadások és szakmai beszélgetések, neves előadók és olyan jó példák, amelyek Székelyföldet társadalmilag, de gazdaságilag fellendíthetik – erre számíthat az, aki október 10-ig regisztrál, és október 18–20. között részt vesz a konferencián. A Digitális Székelyföld témája köré épülő nagyrendezvény céljai: kiaknázni a digitális technológia lehetőségét, ezt a tudást pedig Székelyföld fejlesztésére fordítani.

Az IT Plusz Klaszter idén is arra vállalkozott, hogy a legújabb ágazati trendeket és a sikeresen működő innovatív modelleket mutassa be. Olyan közismert előadókat hívtak meg a szervezők, akik nemcsak érdeklődnek a digitális technológia iránt, de alakítják is a trendeket – tulajdonképpen megkerülhetetlenek, ha innovációról beszélünk.

A konferencián részt vesz Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Gagyi Benedek, a magyarországi alapítású, amerikai székhelyű Logmein fejlesztője, Barabás László, a világ egyik vezető szakmai szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi vállalat romániai fiókszervezetének, az Accenture Digital rendszertervezője.

Az Arta Művész Mozi színháztermében #fiatalvállalkozók,  #digipolgik és #smartcity-ket fejlesztő szakemberek osztják meg tapasztalataikat. A három nap alatt több mint 30 külföldi és hazai CEO mutatja be vállalkozását, de megfordulnak közéleti szereplők is, akik már felismerték: a 21. században a korszerűsítés jelentheti a kitörés jelentőségét Székelyföldön, de Erdélyben is. Ami közös bennük és a résztvevőkben: mind kötődnek Székelyföldhöz, fejleszteni akarják, tudásukat visszaadni a térségnek, közben meg szétszórni azt a nagyvilágba!

Kattints a programért, és regisztrálj október 10-ig, hogy még véletlenül se maradj le.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?