banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

FRISSÍTVE - Tragédia az utakon: 7 személy meghalt, két sérült súlyos állapotban van

FRISSÍTVE: 5 felnőtt és 2 gyermek vesztette életét vasárnap a Bákó és Egyedhalma közötti DN2-es jelzésű országúton történt balesetben. FRISSÍTÉS: Két sérült, egy gyermek és egy felnőtt súlyos állapotban van, közölte a bákói megyei sürgősségi kórház szóvivője. Fotó: Bákó megyei katasztrófavédelem/ISU Bacau

A szerencsétlenség részletei egyelőre nem ismertek, egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy személygépkocsi és egy mikrobusz érintett, számolt be az Agerpres hírügynökség alapján a Hotnews. Előbbiben két felnőtt és három gyermek, utóbbiban hét felnőtt utazott.

A Bákó megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a gépkocsi utasai közül egy felnőtt és két gyermek meghalt, további négy személy hunyt el azok közül, akik a mikrobuszban utaztak. Az öt személyt, aki életben maradt, a bákói sürgősségi kórházba szállították.

A hatóságok vörös akciótervet léptettek érvénybe a közúti baleset nyomán.

A helyszínre több mentőcsapat és katonai tűzoltócsapat szállt ki. A katasztrófavédelem Galac és Vrancea megyei egységeket is kiküldött, valamint egy SMURD-helikoptert is bevetnek.

FRISSÍTÉS: Két sérült, egy gyermek és egy felnőtt súlyos állapotban van, közölte Mirela Romaneţ, a bákói megyei sürgősségi kórház szóvivője.

A felnőtt páciens műtés alatt áll a sebészeti osztályon. A 15 éves kiskorú állapota pedig nagyon súlyos: medencecsonttörést, léprepedést, combcsonttörést állapítottak meg nála, vérnyomása rendkívül alacsony, mondta el a szóvivő.

A másik három sérült (két felnőtt és egy gyermek) állapota kevésbé súlyos, mindhárman eszméletüknél vannak, a kórház sebészeti, illetve gyermeksebészeti osztályán fekszenek. A 3 éves gyermeket enyhébb fejsérüléssel, mellkasi-hasüregi zúzódásokkal és horzsolásokkal utalták be.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?