Nyolc fiatal érintett egy péntek hajnalban történt autóbalesetben

Nyolc fiatal sérült meg a Beszterce-Naszód megyei Szálva (Salva) településen, a 17C jelzésű országúton egy péntek hajnalban történt balesetben: két autó rohant egymásba, az egyik jármű vezetője 18 éves, míg a másiké 20 éves volt, az utasok is hasonló korúak – adta hírül a Beszterce-Naszód Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ütközés következtében az egyik személyautó lesodródott az úttestről és egy patak partján állt meg. Mindkét autóban négyen utaztak, két fiatalt kellett kórházba szállítani. Egy 19 éves naszódi lányt, valamint egy szintén 19 éves kisrebrai (Rebrişoara) fiút (mindketten a 18 éves sofőr autójában ültek) szállított el a mentő. A lány sérült meg a legsúlyosabban, neki nyílt lábszárcsonttörése van. A többi utasnak saját erejéből sikerült kimásznia az autókból, és a helyszínen ellátták a sérüléseiket.Fotó: Beszterce-Naszód Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség

A helyszínen két rohammentős (SMURD) csapat, valamint egy mentőszolgálatos csapat végezte a mentést. A rendőrök az autók vezetőit alkoholtesztnek vetették alá, mindkettő negatív lett. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indult eljárás.

Kapcsolódók

Kimaradt?