banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Sípályán csípte el Iohannist a riporter. PSD: innen szolidarizál a kórháztűz áldozataival?

Klaus Iohannis államelnököt a szebenjuharosi (Păltiniș) sípályán kapta lencsevégre az Antena 3 stábja szombaton. A Szociáldemokrata Párt (PSD) gyorsan reagált közösségi oldalán: „a Matei Balș-intézetnél történt tragédia áldozatainak száma növekszik, Iohannis államelnök pedig a sípályáról szolidarizál az áldozatokkal és családjaikkal” – írták.

Az ellenzéki párt azt is megjegyzi az államelnököt bíráló Facebook-bejegyzésében, hogy az „elnöki síző” hat éves mandátuma alatt megmutatta, hogy hogyan „szlalomozik” az egészségügyi, tanügyi és közigazgatási rendszer reformjára tett ígéretek között, miközben alkalmanként, televíziós nyilatkozatokban „aggodalommal figyeli” a román állampolgárok drámáját, de egyébként éppen annyira párhuzamos a lakosság életével, mint a vadonatúj sílécei a szebenjuharosi pályán.

Az Antena 3 hírtelevízió anyagában a riporter a sífelszerelésben, sisakban tovasikló államelnök után szaladva azt kérdezi, hogy milyen a sízés, mire azt a választ kapja, hogy nagyon jó, önöknek is ajánlom. A riporter a hó minőségéről is érdeklődött Iohannisnál, mire az államelnök úgy válaszolt, hogy elég jó, és szép napot kívánt.

Klaus Iohannis államfő látogatást tett pénteken a bukaresti Matei Balş intézetnél, ahol tűz ütött ki kora reggel. Az elnök részvétét fejezte ki az áldozatok családtagjainak, ugyanakkor a román egészségügy reformját sürgette.

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?