Sepsiszentgyörgyön drágább lett a sportolás és szabadidős tevékenység

Megdrágultak a belépőjegyek árai a sepsiszentgyörgyi és sugásfürdői sport- és szabadidős létesítményekben. Többet kell fizetni a fedett uszoda, a sugásfürdői sípályák, a sepsiszentgyörgyi fedett és szabadtéri korcsolyapályák a Sugas Spa, a városi strand és teniszpályák használatakor.

A sepsiszentgyörgyi önkormányzat szabadidős és sport létesítményeit működtető Sepsi ReKreatív szerint 5 év után kényszerültek emelni az árakat a villany- és gázszámlák, illetve a személyzeti és üzemanyagköltségek emelkedése miatt.

Fotók: Sepsiszentgyörgy önkormányzata

A www.rekreativ.club oldalon közzétett új díjszabások szerint idén a sepsiszentgyörgyi fedett uszodába a standard belépő ára 42 lejbe kerül, míg kiskorúaknak és 60 év felettieknek 28 lejt kell fizetniük. A sugásfürdői sípályákon – amint beindul a síszezon – 12 lejbe kerül a standard jegy egy felvonásra. Az 5–18 év közötti gyermekek és a 60 év felettieknek egy felvonásért 9 lejt kell fizetniük.

A Sepsi Aréna melletti fedett és a főtéri szabadtéri korcsolyapályán egy felnőtt 21 lejért korcsolyázhat, míg a gyermekek és a 60 év felettiek 15 lejért csúszhatnak. A Sepsi Aréna és a központi piac mellett lévő teniszpályákat idéntől 40 lejért lehet kibérelni egy órára. Nyáron a városi strandra 56 lejért válthatnak majd belépőjegyet a csobbanni vágyók. A gyermekek és a 60 év felettiek pedig 38 lejért léphetnek be a strandra.

Minden sepsiszentgyörgyi sport és szabadidős létesítménybe a belépő ára felére csökkenthető, ha a sepsiszentgyörgyiek rendelkeznek Sepsi Card-dal, illetve 75 százalékkal kevesebbet kell fizetni azoknak, akik rendelkeznek nagycsaládos kártyával.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?