banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

PSD: a miniszterelnöknek be kellene nyújtania biankó lemondását

A Szociáldemokrata Párt (PSD) szerint a miniszterelnöknek be kellene nyújtania "biankó lemondását", amely abban az esetben válna érvényessé, ha nem sikerül teljesíteni a saját maga megszabta oltási célt.

Campania de vaccinare se îndreaptă cu pași repezi spre un răsunător eșec! Doar 30% dintre bătrânii și bolnavii cronici...

Közzétette: Partidul Social Democrat – 2021. április 12., hétfő

A PSD Facebook-oldalán hétfőn megjelent bejegyzés szerint a koronavírus elleni oltási kampány "gyors léptekkel közeleg egy világra szóló kudarc felé", ez idáig ugyanis az idősek és a krónikus betegek mindössze 30 százaléka kapta meg a vakcinát, és rohamosan csökken a várólistán levő személyek száma, ami bizalomvesztésről árulkodik. "Minél többet veszekszik egymással Cîţu és Voiculescu, a PNL és az USR+ stb., és minél gyakrabban szegik meg saját szabályaikat, annál inkább csökken az oltásba vetett bizalom" - fogalmaznak.

A szociáldemokraták úgy vélik, "lassan lehetetlen küldetéssé válik", hogy őszre elérje a 10,4 milliót a beoltott személyek száma, ezért a hatóságok a "végtelenségig" fogják hosszabbítani a korlátozások hatályát. "Mindenkinek szenvednie kell néhány inkompetens személy miatt. Cîţu miniszterelnöknek be kellene nyújtania biankó lemondását, amely akkor lépne érvénybe, ha nem teljesül az oltási cél, hiszen ő vezeti ezt a botrányoktól, zűrzavartól és inkompetenciától terhes kormányt" - áll még a bejegyzésben.

banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?