Megverte, majd fogságba ejtette feleségét és anyósát egy férfi Craiován

Megverte a feleségét és az anyósát, majd bezárta őket a lakásba egy 60 éves férfi Craiován. A rendőrség különleges bevetési alakulatának egy csoportja az ablakon mászott be a házba, és szabadította ki a két nőt.

A hatóságok vasárnap hatoltak be a tömbházlakásba, miután a feleségnek sikerült kapcsolatba lépnie telefonon az öccsével, aki értesítette a rendőrséget. Az elkövető szombaton este verte meg és zárta el a feleségét és az anyósát.

A helyszínre érkező craiovai rendőrök és a bevetési alakulat tagjai megpróbáltak tárgyalni az erőszakos férfival, de az nem kommunikált velük, így a bevetési alakulat egy létra segítségével felmászott az ablakhoz, és behatolt a tömbházlakásba. Mindeközben a rendőrök betörték a bejárati ajtót, és ártalmatlanították az elkövetőt. Az eset után a két nő nem kért hatósági védelmet.

A rendőrség szabad mozgás korlátozása, valamint családon belül elkövetett erőszak gyanújával indított eljárást a férfi ellen, akit még aznap a craiovai kórház pszichiátriai osztályára szállítottak, hogy orvosi vizsgálatnak vessék alá.

Kapcsolódók

Kimaradt?