A testvérei szeme láttára verte halálra hároméves gyermekét egy nő

Súlyos kínok között veszítette életét egy hároméves Buzău megyei, Pogoanele városi kisfiú, akinek teljes testfelületét összeharapdálták és a fejére többszörös ütést mértek. A kegyetlen tett elkövetésével a gyermek anyját, egy 27 éves nőt gyanúsítanak.

Az eset még február 1-jén történt, azonban csak most került napvilágra, és a román nyelvű országos sajtót is most járta be a híre.

Az első közzétett információk szerint a kisgyermeket nagyobb testvéreivel – egy 4 éves kisfiú és egy 11 éves kislány – zárták össze egy szobában. Egy adott pillanatban megmagyarázhatatlan dühtől vezérelve az anya addig ütlegelte a kicsit, amíg az meghalt.

A helyszínre érkező orvosok megállapították, hogy a gyermek halálát szívleállás okozta. Előtte körülbelül egy órán át küzdöttek az életéért, hiába.

A nyomozók eredetileg azt hitték, hogy a két nagyobb testvér verte halálra a gyermeket, azonban, amikor a testvérek látták, hogy már nem lehet megmenteni a kicsi életét, bevallották, hogy mi történt valójában.

A törvényszéki orvostani vizsgálat során megállapították, hogy a gyermek erőszakos halált halt, a koponyájában bevérzések voltak, ugyanakkor a teste tele volt harapásnyomokkal.

Az anyát még nem tartóztatták le, jelenleg a săpocai ideggyógyászaton kezeik. A következőben végeznek kivizsgálást annak érdekében, hogy megállapítsák, beszámítható volt-e, amikor végzett a gyermekével. A vizsgálat eredményétől függően döntik el a hatóságok, hogy előzetes letartóztatásba helyezhetik-e a nőt.

(Címlapkép: Pixabay)

Kapcsolódók

Kimaradt?