banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

Szabadlábon védekezhet a kisfiát kegyetlenül bántalmazó férfi

Súlyos sérülésekkel került kórházba egy 10 éves galaci kisfiú, akit apja megvert. A férfit őrizetbe vették, de a bíróság elrendelte a szabadlábra helyezését.

A news.ro beszámolója szerint a rendőrség és a gyermekvédelmi igazgatóság csak a kisfiú kórházba kerülése után értesült az esetről. A brutális apa áldozatának egész testén ütésnyomok láthatóak, beleértve a fejét és az arcát is. Orvosai szerint legalább egy hétig kórházi kezelésre szorul.

A gyermekvédelmi igazgatóság eddig vizsgálatai szerint a kisfiú szülei elváltak, és a bíróság az anyjára bízta a nevelését. A nő azonban nem sokat törődött vele, így a gyermek az apjához került, és voltaképpen az apja felöli nagymamája gondozta.

Az egyelőre nem derült ki, hogy miért verte meg a férfi ilyen kegyetlenül a kisfiút, az apa ellen mindenesetre vizsgálat indult gyermekbántalmazás és családon belüli erőszak vádjával. A rendőrség 24 órára őrizetbe vette, az ügyészség pedig az előzetes letartóztatását kérte, ám a bíróság szerint a férfi nem közveszélyes, ezért elrendelte a szabadlábra helyezését. Az apa hatósági felügyelet alatt marad.

(Címlapfotó forrása: a Román Rendőrség Facebook-oldala)

banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?