banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Előzetes letartóztatásba került a gyermekbántalmazó vajdahunyadi férfi

Elrendelte a bíróság annak a vajdahunyadi férfinak a 30 napos előzetes letartóztatását, aki vasárnap életveszélyesen bántalmazta a 13 éves unokaöccsét.

Mint korábban írtuk, a játszótéri agresszióról felvétel is készült, ami bejárta a közösségi oldalakat. Ezen látható, amint a 29 éves férfi odasiet a hintázó, 13 éves unokaöccséhez, megragadja a vállánál, felkapja és földhöz teremti. A gyermek eszméletét vesztette, a szemtanúk halottnak hitték. Jelenleg a dévai kórházban kezelik nyakszirtcsont-töréssel.

A férfi az élettársa 7 éves fiát is bántalmazta: megragadta, és szintén a földhöz teremtette, a gyermek azonban a fenekére esett, így nem történt nagyobb baja. A támadó korábban együtt ment ki a két fiúval a játszótérre. Állítólag a két gyermek bakalódása hozta ki a sodrából.

Tettét az előzetes letartóztatásáról szóló hétfői bírósági tárgyaláson beimerte, és megbánást tanúsított. Arra hivatkozott, hogy nehezen tudja kezelni az érzelmeit, ezért szeretné, ha egy pszichiáter is megvizsgálná. Élettársa szerint nem először fordult elő, hogy a férfi bántalmazta a 7 éves gyermekét.

(Címlapfotó: Facebook)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_ZBiZ5lsB_MASZOL970x250px.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?