Egy férfi földhöz vágott a játszótéren egy gyermeket, aki eszméletét vesztette (VIDEÓ)

Földhöz vágott a játszótéren egy gyermeket, aki eszméletét veszítette, majd a saját fiát is bántalmazta egy 29 éves férfi vasárnap délután Vajdahunyadon. A sérült kiskorút kórházba szállították, a támadó ellen pedig eljárást indított a rendőrség.

A gyermeket azért vágta földhöz a férfi, mert az összeveszett annak a fiával a játszótéren. Amint a helyszínen készült felvételeken is látszik, a feldühödött 29 éves személy odasiet a gyermekhez az egyik hintánál, megragadja a vállánál, felkapja és földhöz vágja. Az agresszió során a gyermek beverte a fejét és a földet érés után nem mozdult meg.

A férfi itt nem állt meg, továbbment és megragadta a saját fiát is, akit szintén földhöz vágott, ő azonban a fenekére esett, így nem történt nagyobb baja.

A szemtanúk értesítették a mentőket és a rendőrséget az eset után, a sérült gyermeket a Dévai Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. A rendőrségi vizsgálat nyomán a férfi ellen eljárást indítanak erőszakos cselekedet, valamint családon belüli erőszak vádjával. 24 órára őrizetbe vették – közölte a rendőrség. 

(Címlapkép: Facebook)

Kapcsolódók

Kimaradt?