Az erdélyieket gyalázta egy magyarországi rapper, akit állítása szerint megvertek Székelyudvarhelyen

Egy magyarországi rapper azt állítja, hogy bántalmazták egy székelyudvarhelyi szórakozóhelyen. Rendőrségi vizsgálat indult az ügyben.

Az uh.ro beszámolója szerint az incidens pénteken történt egy székelyudvarhelyi kávéházban, főszereplője pedig Demeter Mihály, egy erdélyi származású, de Magyarországon zenélő rapper. A Mr. Missh művésznevű fiatalember azt állítja, hogy kikísérése közben hátulról megütötték a szórakozóhely biztonsági emberei.

A kikísérés előzménye az volt, hogy a rapper meglehetősen féktelen hangulatban mulatozott a kocsmában. Videófelvétel is készült arról, hogy miután felöntötte, teljes erőből a földhöz vágta a poharát.

Miután kikerült az utcára, Demeter Mihály a városi rendőrség épülete előtt készített egy videót, amelyen véres arcát törölgeti, szidalmazza a rendőröket és rendkívül trágár módon gyalázza az erdélyieket. Többek között kijelenti, hogy azért bántalmazták őt az erdélyiek, mert ő magyar.

A szórakozóhely egyik munkatársa cáfolta, hogy bántalmazták volna Demeter Mihályt, aki szerinte a sérüléseit az utcán szerezhette. Többet azonban nem mondhatott, mivel nyomozás folyik az ügyben, a rendőrség pedig már elkérte a biztonsági kamerák felvételeit. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?