Kiszivárgott videó: megalázta 14 éves lányát az oláhszentgyörgyi polgármester

 

Hivatalból vizsgálatot indított a Beszterce-Naszód megyei rendőrség Oláhszentgyörgy polgármestere ellen, miután kiszivárgott a sajtóba egy videó, amely szerint Traian Ogâgău megalázó módon büntette meg az állítólagosan szófogadatlan lányát.

A felvételt a Știri de Bistrița portál tette közzé. Ezen a polgármester 14 éves lánya meztelenül térdepel a falnál, kezét a magasba emelve, és sírós hangon ismétli, amiket az apja „diktál” neki: „Nem leszek többé szemtelen”, „Gyakorlatozni és tanulni fogok”, „Én vagyok a legszemtelenebb lány ebben a szállodában”.

A polgármester a Știri de Bistrița portálnak elmondta, a felvétel egy hotelben készült, amikor sízni volt a gyermekeivel Ausztriában. Az „elszemtelenedő” lányát akarta így megbüntetni. „Azért meztelen és vizes a haja, mert akkor jött ki a zuhany alól. (…) A megbüntetéséről szóló felvételt az anyjának küldtem el, nem tudom, hogy nyilvánosságra” – magyarázta.

Később Traian Ogâgău a Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében a választási kampánnyal hozta összefüggésbe a felvétel kiszivárgását. Az eljárást a magánéletébe való súlyos beavatkozásnak nevezte, amivel szerinte ártottak a lányának is. „Én senkinek sem mondom meg, hogyan nevelje a gyermekeit. (…) Engem annak idején az anyám dióhéjra térdepeltetett, ha rosszalkodtam” – fejtegette a polgármester.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?