Őrizetbe vették az utcán feleségét súlyosan bántalmazó Beszterce megyei férfit

Súlyosan bántalmazta az utcán a nála 12 évvel fiatalabb feleségét egy 32 éves Beszterce-Naszód megyei férfi hétfőn. A fiatal nő ellen elkövetett bűncselekmény miatt a férfit őrizetbe vették, és várhatóan előzetes letartóztatásba helyezik.

A Beszterce-Naszód megyei Telcs (Telciu) településen történt esetről térfigyelő-kamerás felvételek is készültek, amelyek a közösségi oldalakon is terjednek. A videón az látszik, hogy a férj elrángatja a nőt egy taxitól, amibe az éppen be akart szállni.

A feldühödött férfi ezután kézzel ütlegeli a feleségét, aki a földre esik, az agresszor azonban itt nem áll meg, továbbra is üti, illetve rúgja áldozatát. A taxis kiszállt az autójából, és megpróbálta jobb belátásra bírni a támadót, egy arra járó biciklis férfi is megállt, de nem avatkozott közbe, csak néhány másodperccel később a többi szemtanú próbálta lecsillapítani az agresszort.   

A bántalmazott fiatalasszonyt az eset után kórházba szállították, ahol orvosi ellátást kapott, és még aznap hazaengedték. Védelme érdekében a rendőrség ideiglenes távolságtartási végzést adott ki. A családon belüli erőszakot elkövető férfit 24 órás őrizetbe vették, és kedden javasolják 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését.

Kapcsolódók

Kimaradt?