Gyilkossági kísérlettel vádolják a gyermeket földhöz vágó férfit

Emberölési kísérlettel vádolják a vajdahunyadi férfit, aki még február elején egy játszótéren földhöz vágott egy 13 éves gyermeket, aki ettől súlyos koponyasérülést szenvedett.

Az ügyészség szerdán változtatta meg a vádat ütlegelésről és más erőszakos cselekményről emberölési kísérletre. Emellett továbbra is áll a csendháborítás, a közrend megzavarása és a családon belül elkövetett erőszak vádja ellene.

A vádlott a bíróság előtt azzal védekezett, hogy dührohamában, az idegeivel kapcsolatos problémái miatt bántalmazta a gyermeket. Kifejtette, hogy rendszerint gyorsan felidegesedik, és erre rosszul reagál, azonban a problémájával soha nem fordult még szakemberhez.

Mint ismert, az eset február elején történt: két gyermek összeszólalkozott az egyik játszótéren, mire a férfi megragadta a nagyobbik, 13 éves gyermeket a nyakánál és földhöz vágta. A fiú eszméletét veszítette, és később, a kórházban derült ki, hogy nyakszirtcsonttörést szenvedett.

A bántalmazó a veszekedésben részt vevő másik gyermeket, 7 éves nevelt fiát is földhöz vágta ugyanúgy, de ő szerencsésebben, csak a fenekére esett, és nem lett nagyobb baja.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?