Megölte partnerét egy férfi egy szinájai panzió előtt

Meghalt egy nő a Prahova megyei Szinája egyik panziója előtt, miután szóváltásba keveredett a férfival, aki feltehetően az élettársa volt, és akivel megszállni készültek az épületben, írja a helyi sajtó információira hivatkozva a Hotnews.ro.

A férfi ököllel ütötte a nőt, majd meglökte, így az leesett, és beverte a fejét. A helyszínre érkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Az agresszor elszaladt a tett helyszínéről, majd elhajtott. A helyi sajtó szerint egyetlen szemtanú sem sietett az áldozat védelmére.

Az Observatorul Prahovean úgy tudja, a rendőrséget szombaton 16 óra 40 perc körül értesítették arról, hogy egy szinájai panziónál egy férfi bántalmazott egy 47 éves nőt, aki az ütések miatt elvesztette az eszméletét. A rendőrök a helyszínen megtudták, hogy a pár meg akart szállni a panzióban, de veszekedni kezdtek, és a férfi ütni kezdte a nőt, aki az incidens után röviddel elhunyt.

A tettest nemsokára utolérték és azonosították a rendőrök Comarnic városában, és kiderült, hogy ittasan ült volánhoz, sőt, a gépkocsivezetői engedélye is fel van függesztve. A nyomozás zajlik, értesítették a Prahova megyei bíróság melletti ügyészséget is.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?