banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Maszol Fórum: Ezt kell tudni az energiaárakról és az árszabályozásról

Csütörtökön 17 órától a mindanniyunkat érintő energiaárakról és a szabályozásokról beszélgetünk Nagy-Bege Zoltánnal, az Országos Energiaár-szabályozó Hatóság alelnökével. Kövessék a Maszol Fórumot élőben YoutTube- vagy Facebook-csatornánkon!

Az energiaárak az egekbe szöktek, a lakosság részleges tehermentesítése érdekében pedig a román kormány ársapkát és kompenzációt vezetett be az egyes energiahordozókra, azonban nem könnyű követni a változásokat. Az elektromos áram számlázása pedig olyannyira bonyolult, hogy lassan szakirányú végzettség kell a villanyszámla megértéséhez is.

Éppen ezért a Maszol Fórumra most egy olyan szakembert hívtunk meg, akitől első kézből kaphatjuk meg a válaszokat az olvasóinkat leginkább érintő és érdeklő kérdésekre. Október 20-án, csütörtökön 17 órakor kezdődő, a Maszol Facebook- és YouTube-csatornáján élőben közvetített beszélgetőműsorunkban Nagy-Bege Zoltán, az Országos Energiaár-szabályozó Hatóság alelnöke lesz Varga-Mihály Márton műsorvezető beszélgetőtársa.

Olvasóink, követőink az élő adás idején hozzászólásban feltehetik kérdéseiket a szakembernek, akit arra kérünk, válaszolja is meg a problémákat.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?