banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_PIz6eiCM_Koldok_300x250.gif

Hólapáttal verték el a tolvajokat egy bukaresti üzletben a biztonsági őrök (VIDEÓ)

Két férfi próbált néhány terméket eltulajdonítani az egyik bukaresti bevásárlóközpontból, azonban a biztonsági őrök észrevették, hogy mire készülnek, és kegyetlenül elbántak velük. Nemcsak ütötték és rugdosták, hanem még egy hólapáttal is verték őket, hiába könyörögtek keservesen a tolvajok, hogy hagyják abba.

Annak ellenére, hogy az egyik férfi fájdalmában már esdekelt a biztonsági őröknek, hogy fejezzék be az ütlegelését a hólapáttal, a férfiak folytatták a bántalmazását: puszta kézzel verték, majd rúgták is a földön fetrengő tolvjokat.  (Az alábbi képsorok felkavaróak lehetnek)

A januárban, Bukarest hatodik kerületében történt esetről készült felvételek csak most láttak napvilágot, és a rendőrség szerint az ügyet nem jelentették náluk. A bevásárlóközpont képviselői is megszólaltak a felvételek megjelenése után, és kijelentették, hogy az efféle kegyetlen magatartás a biztonsági őrök részéről elfogadhatatlan.   

Az ügyben a hatóságok hivatalból eljárást indítottak a biztonsági őrök ellen ütlegelés és más erőszakos cselekmények gyanújával.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?