Hamis üzenetekre figyelmeztet az E.ON Románia

Az E.ON Románia arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy ne vegyék figyelembe és ne kövessék az elmúlt napokban a vállalat nevében Whatsappon és SMS-ben kapott üzeneteket, amelyek arról szólnak, hogy a támogatási program igénybevételéhez október 1-jéig el kell menni a vállalat ügyfélszolgálati irodájába benyújtani egy kérvényt

„Ezeket az üzeneteket nem az E.ON szolgáltató küldi, és ha ezekben arra ösztönzik önöket, hogy a folyamat gyorsítása végett lépjenek be a megadott linkre, hogy kitölthessék a kérvényt, ne kövessék ezt az utasítást! Kiberbiztonsági szakembereink vizsgálják az incidenst, hogy azonosítsák és továbbítsák a szükséges információkat az állami intézményeknek, amelyek jogosultak intézkedéseket hozni” – olvasható az E.ON Románia közleményében.

Fotó: Pixabay

Az energiaárak korlátozásáról és kompenzálásáról szóló sürgősségi kormányrendelet alapján nyújtott támogatásról a vállalat honlapján lehet helyes és teljes körű információkat találni erre a linkre kattintva.

A vállalat hangsúlyozza ugyanakkor, hogy a lakossági fogyasztóknak semmiféle kérvényt nem kell benyújtaniuk a támogatásra való jogosultság érdekében, a jogi személyek pedig ezt online megtehetik.

Amennyiben az ügyfeleknek valamilyen okból el kell menniük az E.ON valamely ügyfélszolgálati irodájába, előre kell időpontot kérniük a 0265 208 466-os telefonszámon vagy az E.ON eBooking szolgáltatás segítségével – figyelmeztet még a vállalat.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?