Halálra verte hatéves fiát egy apa, az áldozat öccse és anyja védett otthonba kerülnek

Hatéves fiának meggyilkolásával gyanúsítanak egy Szeben megyei férfit, akit őrizetbe vettek, majd 30 napos előzetes letartóztatásba helyeztek. A gyermek anyja a négyéves, kisebb fiukkal lelkigondozói ellátásban részesül, és védett otthonba kerülnek.

Halálra verte szombaton hatéves gyermekét a Szeben megyei Hégen (Brădeni) településen egy férfi. Az esetről az elkövető értesítette a hatóságokat. A Szeben Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a nyomozók a helyszínre érkezésükkor az ágyban fekve találták a családon belül elkövetett bántalmazás következtében elhunyt gyermeket. A szörnyű tettnek az áldozat négyéves öccse is szemtanúja volt.Illusztráció | Fotó: Román Rendőrség/Facebook

A kisfiút és az édesanyját kórházba szállították, a gyermeket orvosi vizsgálatnak is alávetették, teljesen egészségesnek találták, testén nem voltak bántalmazásra utaló jelek. A kisfiú pszichológiai konzultáción vesz majd részt, mivel a vallomásából az derült ki, hogy a gyilkosság egyes mozzanatait saját szemével is látta. Az anya és gyermeke védett otthonba kerül, ahol további ellátásban, pszichológiai konzultációban részesülnek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?